Aktuality od občanů......

13.02.2011 22:14

 

"Jako člen Ústřední kontrolní komise ČSSD jsem se dostal na práva bez přijímaček.."

 

Řekl údajně dnes již Bc.Jiří Absolon na tehdejší schůzi místní ČSSD, jak nás informoval tehdejší člen ČSSD.

Zřejmě se tím tehdy chtěl pochlubit a ukázat, jak vysoké má postavení. A na vlastní kůži to záhy pocítil spisovatel a bývalý redaktor Antonín Siuda.

Ten tehdy obrazně a výstižně napsal, že nějaký veledůležitý pán z ÚKK ...čerpá z hlubin svého ducha.., ….podle pokynů pánů od Vltavy jezdí po Moravě a „stíná neposlušným sociálním demokratům hlavy“.

A hleďme, co se stalo. Reakce rychlejší než u minulé STB (obdobně jako nedávná blesková pokuta novému zastupiteli Rychvaldu). Trvalo 1- 2 dny a pan Antonín Siuda dostal na pokyn, přesněji řečeno politickou intervenci Grosse a Ibla, okamžitý vyhazov z Hlasu Ameriky, kde dlouhodobě a pravidelně přispíval zajímavými reportážemi jako dopisovatel.

Ne, nemýlíte se, bylo to v naší současné demokratické společnosti, kdy někdo, místo aby se pokusil čestně a občansky bránit, raději sáhl po starých osvědčených praktikách......

Vyskytly se i polemiky, zda má vůbec někdo maturitu, protože maturitní vysvědčení údajně nikdo nikdy neviděl. To by ale mohli vědět na Masarykově univerzitě v Brně, zda jim bylo předloženo maturitní vysvědčení nebo na příkaz strany a vlády to opět nikdo nevyžadoval...?

Co by se pak stalo s lidmi, kteří takto získali neoprávněně titul a čerpali výhody při studiu ?


 

Z dalšího příspěvku jsme vycítili,

že pan Zdeněk Kopka není zřejmě mezi některými občany příliš oblíben díky svým dřívějším politickým a podnikatelským aktivitám...

Nedávno nás nezávisle na sobě upozornili občané, že před říjnovými volbami byl zmocněncem za TOP 09.

A před týdnem nám jeden pán napsal, že se na Reprezentačním plese města Rychvaldu nějak moc otáčel kolem paní starostky. Absolon už teď není pro Kopku zajímavý, i když jako člověk v nemocenském stavu si nenechal ujít michálkovický i rychvaldský ples..

Zakázky je třeba shánět stále a všude. Možná zanedlouho uvidíme, že někdo bude jako majitel firmy opravovat nějaké velké středisko, bude navyšovat o ¾ miliónů vícepráce, pak dostane pokutu téměř sto tisíc, která mu bude v zápětí odpuštěna.

Je vidět, že některým občanům nic neujde. My také víme své o panu Kopkovi a jeho zajímavých „aktivitách“ a budeme vás ještě informovat , co jsme obdrželi...


 

A co nového v místní ČSSD ?

Jejich předseda Absolon neustále posiluje pozice a přibírá za nové členy věrné přátelé, aby ho zřejmě nikdo nepřehlasoval Možná budou hlasovat o dalších ultimátech...? Proč by jinak najednou přijali nové členství paní Berková i s manželem, když teď máme politickou okurkovou sezónu.Možná to je odměna za minulé volební období, kdy jako vedoucí odboru výstavby MěÚ Rychvald měla údajně povoleno pracovat 4 hodiny na úřadě a 4 hodiny doma. Možná to pak vysvětluje problémy s vydáváním/nevydáváním stavebních povolení, které za ni, možná nedbale možná podle jiných kritérií, vydával někdo jiný. I proto  byla dle zápisu z červnového jednání zastupitelstva Rychvaldu, podána trestní oznámení, které pan Absolon až po opakovaném naléhání soudce JUDr.Šmuka nakonec přiznal.

Nedávno vstoupila do místní organizace další dobrá známá exstarosty z knihovny paní Jakubková, bývalá redaktorka. Zřejmě se jedná o odvážnou ženu, pokud je pravda, že podepsala petici za odvolání starostky, pod jejíž úřad Městská knihovna  Rychvaldu spadá.

Z doslechu a internetové diskuze však víme, že lidé se začínají vzpamatovávat z omylu a Absolon začíná ztrácet skalní příznivce …..

A také nás potěšil pan Honza, který nám napsal, že někteří lidé nám začínají věřit...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode