Už je to tady, už je to tady..!!!

21.01.2011 23:40

Ano, už je to opět tady. Pan Absolon opět kope, jak jsme předpověděli my a mnozí další občané a zaměstnanci Městského úřadu v Rychvaldě. Některé bezohledné a primitivní prvky chování a praktiky u déle působících "politiků" se zřejmě stanou jejich trvalými rysy osobností, pokud se s nimi už nenarodili. Jak jsme dříve napsali článek na našich dřívějších webových stránkách, které nám ve stylu metod bývalé STB totálně zlikvidovali za vlády ČSSD a starostování Absolona, tak tam byl článek " Z drotára sa stal úradník" a dnes bychom mohli napsat  " Z úradníka sa stal drotár ", který však bohužel navíc žádné řemeslo neovládá a snaží se kopat do všeho jako malé dítě, kterému najednou vezmete jeho nejmilejší hračku.

Jenže hlavní rozdíl mezi drotárem nedoukem a dítětem je v tom, že dítě už na druhý den nepláče , protože si najde jinou hračku nebo prostě zapomene. A drotár nedouk, ten by kopal dále, ale nejraději cizíma nohama, aby nebyl vidět, protože je zbabělec a  i když nemá do čeho nebo se trefuje vedle a občas si dá i vlastní góly a nakonec si jich nastřílí tolik, že to bude nejostudnější prohra v jeho životě..

 

Tímto jsme chtěli uvést informaci, že pan Absolon opět "kuje pikle"  - kope a chce znovu nechat odvolat starostku, protože údajně nebyla na kandidátce za starostku atd... podrobněji viz článek (Havířovský a Karvinský deník)

 

Ultimátum: Starostka Rychvaldu má týden k rezignaci Autor:
Tomáš Januszek


Rychvald – Po nelegalizovaném vyloučení starostky Šárky Kapkové (ČSSD) loni v listopadu ji rychvaldští sociální demokraté tento týden vyzvali k odstoupení. Usnesla se na tom členská schůze poměrem 13 ze 17 hlasů.

Podle šéfa tamní organizace ČSSD a bývalého starosty Jiřího Absolona má ve středu přijaté usnesení dvě části. Jednak se v něm konstatuje, že Kapková coby členka ČSSD nebyla při volbě starosty oficiálním kandidátem této strany, tudíž neměla přijmout kandidaturu, do níž ji ve třetím kole voleb starosty pasoval návrh TOP09. Ve druhé část usnesení pak sociální demokraté z Rychvaldu vyzývají současnou starostku k dobrovolné rezignaci a to do 28. ledna.

„Pokud na to nezareaguje, budeme jednat o jejím vyloučení z řad ČSSD,“ prohlásil šéf ČSSD v Rychvaldě Jiří Absolon.

Starostka Šárka Kapková, která se členské schůze sama zúčastnila, včera na celou záležitost reagovala konstatováním, že „hon na čarodějnice pokračuje.“

„Co na to mám říct? Přiznám se, že už z toho začínám být unavená, ale nehodlám to vzdát. Asi ne,“ odpověděla trochu váhavě.

Připustila, že když sama neodstoupí z funkce, může dojít na to, že se ji spolustraníci budou snažit odvolat většinou hlasů v zastupitelstvu. „Myslím si ale, že by to neprošlo. Věřím, že mám podporu většiny současného zastupitelstva,“ prohlásila Kapková.

A pokud by situace vyvrcholila třeba jejím vyloučením z ČSSD, hodlá se proti tomu odvolat k nejvyšším stranickým orgánům. „Nevzdám se,“ říká Šárka Kapková.

Snaha odvolat ji z funkce začala krátce po jejím zvolení. Městem už dokonce kolovala petice, jejíž signatáři požadovali odvolání starostky.

 

Pro úplnost uvádíme komentáře k článku v rámci diskuze z dnešního dne, kdy byl článek vydán  v Havířovském a Karvinském deníku.

 

Komu není rady, tomu není pomoci

 

Jan Vavříček , (158.196.158.*), dnes 9:50

Člověk se až diví, jak těžké je pro některé lidi přijmout porážku a nový stav věcí. Místo aby byli rádi že jejich členka je starostkou, tak ji raději vyloučí. Tolik k politických stranám na místní úrovni. Smutné.

 


Re: Komu není rady, tomu není pomoci

 

Adam , (89.24.5.*), dnes 10:51

Není se však čemu divit. Politická zrada se holt nepromíjí a o sobě říká, že je čarodějnice.... moudrosti asi taky moc nepobrala. :-)

 

 


Re: Komu není rady, tomu není pomoci

 

Hm, (88.101.74.*), dnes 13:18

Asi to zase tak moc vadit nebude - viz parlament, vláda ....

 

 


Re: Komu není rady, tomu není pomoci

 

Jan Vavříček , (158.196.158.*), dnes 13:54

Nemyslím že by to byl případ starostky. Spíš mám pochybnosti o vás - věta o čarodějnicích je přece ustálených souslovím, které je navíc vtipné tím že jde o starostku (ženu). Vláda a parlament je jen obrazem společnosti. Což vy vlastně nechtíc povrzujete - zajímavý paradox :-)

Hodnocení: 5

 

 

 


Kopanec

 

Jan Skřížala , (81.30.248.*), dnes 20:42

Tak...a máme tady další kopanec "kolegů" z ČSSD. Poté, co slavná petice vyšuměla do zapomění je tu další pokus. Paradoxně by mělo být výhrou, když někdo z týmu "zaboduje", ovšem je vidět, že místní organizace ČSSD má do kolektivní hry daleko. Umění prohrávat se vštěpuje dětem ve školách již od útlého věku. Někteří na těchto hodinách evidentně chyběli...

 

 


Re: Kopanec

 

L.Kormendy , (90.176.126.*), dnes 21:53

No nevím, kdo komu uštědřil kopanec. Petice nevyšuměla do ztracena, ale byla odcizena! (nebudu spekulovat kým). To je fakt, že místní ČSSD má do kolektivní hry daleko, když se všichni vzájemně osočují.

 


Re: Kopanec

 

Občanská asociace-J.Grochovský , (85.71.209.*), dnes 23:26

Ostudné kopance si dáváte ve skutečnosti sami tím, že slepě podporujete pana Absolona a neseznámili jste se s objektivní skutečností, výstižněji řečeno - nechcete ji slyšet. Proto nějaké ubohé bláboly nemají šanci se prosadit, podobně jako nějaká petice, která splaskla jako bublina a zřejmě jí chyběly i z právního hlediska některé základní náležitosti. Stačí se jen podívat na veřejně přístupnou anketu a články na našich stránkách občanské asociace " www.obas.webnode.cz." Kde jsou ty davy , které podepsaly petici a nepřišly ani jednání zastupitelstva, aby pana Absolona podpořily ? A jak dopadla anketa ? Pouze 5 % z občanů, kteří navštěvují naše stránky hlasovalo, že byl Absolon dobrý starosta, 50% uvedlo, že byl špatný starosta, 40 % uvedlo, že je dobře, že nebyl znovuzvolen a nikdo nehlasoval, že měl být znovuzvolen. Vzhledem k návštěvnosti asi 1000 přístupů za 2 měsíce už jde o solidní statisticky věrohodný soubor. Pan Absolon zřejmě pěkně zmanipuloval většinu členů místní ČSSD, když se objevil takový výsledek a určitě nemá smysl se o členství v takové straně vůbec ucházet, která na půdě Rychvaldu ztratila základní prvek demokratické strany a zřejmě její popularita bude dále klesat. Lidé probuďte se - cožpak jste stále ještě nepochopili, že Absolonovi jde především o pomstu a trucovitost a hlavně dokázat, že stále ještě něco zmůže ? Nebo vám snad zase něco nasliboval. Na nás podal kdysi asi pět trestních oznámení pro pomluvu, když jsme ho obvinili veřejně z trestných činů a ani jednou nás policie neobvinila. Očem to asi svědčí ... ? Ale každý je sám strůjcem svého štěstí(neštěstí) a stále platí jedno proslulé rčení,"kde blb, tam nebezpečno" . Vrtejte dále do vosího hnízda a ukazujte světu, jak dovedete vy využívat "demokracii" ve prospěch člověka, který s vámi drze a bezohledně manipuluje. Určitě jste už nyní vstoupili do historie a možná i trochu pobavíte svět...!

 

 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode